Hepie op compilatie cd in Amerika

Begin 2010 bood Julie Taylor uit Amerika aan Albert de Vries aan om een nummer op te sturen voor een compilatie cd. Zonder mijn medeweten stuurde Albert de Vries een nummer van mij.

Afspraken werden gemaakt en de band Gear uit Kollum heeft het nummer “Mi Vida Loca” ingespeeld welke ik in een studio heb ingezongen. Dat deze band erg goed is, is wel te horen.

Toen de cd vanuit Amerika bij Albert de Vries aan kwam, was het eindproduct echt geweldig mooi geworden! Samen met nog 10 andere artiesten uit Amerika sta ik op de compilatie cd, van het Amerikaanse label Little Hollow Records, welke wereldwijd is verstuurd naar vele dj’s met countryprogramma’s.

De reacties welke we tot nu toe hebben gehoord zijn heel goed en komen uit het hele land. Zowel radio- en tv Fryslân zijn langs geweest voor opnames over deze compilatie cd. Ook bij radio NOF is een interview geweest.

Het is nog niet eerder voorgekomen dat een zanger/zangeres uit Friesland op een amerikaanse country cd staat. Ik ben dan ook heel erg trots dat we dit hebben bereikt met de hulp van Albert de Vries en de band Gear.

In september komt Julie Taylor naar Nederland en gaan we samen een optreden verzorgen. Dit 17 september a.s. in De Hossebos te De Westereen (Voorstraat 21 – 9271 KE). De aanvang is 21:00 uur en de entree bedraagt slechts €5,- .

Verder is het de bedoeling dat ik zelf volgend jaar naar Amerika ga waar ik zal gaan optreden.


Boekingen

U kunt Hepie boeken via
06-22066771 - info@hepie.com

Contact